• Duminică seara, la Institutul „Marius Nasta“ a fost un incident cu flamă deschisă la generatorul unității mobile
  • Diana Șoșoacă a mers la „Marius Nasta“
  • Senatoarea a avut o reacție acidă la adresa lui Vlad Voiculescu, iar apoi a avut o altercație cu bodyguarzii
  • Diana Șoșoacă: „Domnule Voiculescu, e adevărat că aceste incendii sunt folosite pentru a privatiza sistemul sanitar?“

După incidentul cu flamă deschisă la generatorul unității mobile ATI de la „Marius Nasta“, în curtea institutului și-a făcut apariția Diana Șoșoacă.

Nervoasă, fără să poarte mască și făcând live pe Facebook, senatoarea a apărut în fața ministrului Sănătății, chiar după ce Voiculescu făcuse declarații cu privire la incidentul care vine după ce zeci de oameni au murit în urma celor două incendii produse în unități de terapie intensivă de la spitale Covid – Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și „Matei Balș“.

22 de morți la spitalul Matei Balș și până acum nu v-ați dat demisia? Tot poporul vă cere demisia! V-am sunat de multe ori și n-ați avut decența să răspundeți la solicitările poporului român. Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră? Este adevărat că aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din România? Dumneavoastră aveți deja planuri pentru a vinde spitalele din România și a le privatiza?“, l-a tras la răspundere Șoșoacă pe Voiculescu, la poarta spitalului.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Scandalizată de faptul că bodyguarzii nu îi dădeau voie să intre în Institut, Diana Șoșoacă a continuat scandalul, urmând o altercație fizică cu aceștia, dar și amenințări.

Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păți ce va păți un om care se opune unui demnitar!“, l-a amenințat Șoșoacă pe unul din bărbații de la pază.

Diana Șoșoacă se mai calmează în momentul în care își face apariția Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta“, cu care începe să dialogheze.