• Un om de afaceri din Arad a murit după ce mașina în care se afla a explodat.
  • Procurorii au schimbat încadrarea faptei la „omor calificat cu premeditare”.
  • Senatoarea Diana Șoșoacă a comparat cazul asasinatului de la Arad, susținând că este un avertisment și pentru ea.

Avocata Diana Șoșoacă a adus în discuție, la Metropola Tv, despre cazul lui Ioan Crişan, fostul patron al firmei piscicole Crimatex, care a murit în urma unei explozii, în parcarea unui supermarket din Arad.

„Mesajele sunt: voi vei şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările. Am înţeles că au existat emisiuni la tv în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mine. Am trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scăpat. Mi s-a intrat în casă”, a afirmat senatoarea.

Asasinarea omului de afaceri

O explozie, urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc la sfârșitul lunii trecute în parcarea unui supermarket din municipiul Arad.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

La volan se afla Ioan Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

După ce în zonă au fost găsite urme de explozibil, Parchetul General a preluat ancheta şi se fac cercetări in rem pentru omor, fiind întocmit deja un cerc de suspecţi.

Se pare că bomba aflată în maşina omului de afaceri, sub scaunul şoferului, a fost detonată de la distanţă, prin telecomandă.