Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean. Se fac cercetări in rem pentru omor – Surse

  • Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean
  • Se fac cercetări in rem pentru omor
  • Un procuror ar putea pleca la Arad pentru cercetări și audieri

Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean Ioan Crișan, iar cercetările se fac in rem pentru omor, au declarat, pentru Aleph News, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat că Parchetul General va prelua dosarul privind explozia mașinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan.

Un procuror ar putea pleca la Arad pentru cercetări și audieri.

CITEȘTE ȘI FOTO și VIDEO. Un autoturism a luat foc în urma unei explozii în Arad. Cine este bărbatul găsit carbonizat la volan

La această oră, procurorii exclud ca mașina să fi explodat întâmplător și cred că a fost vorba de un dispozitiv exploziv.

Cercetările se fac in rem, pentru omor.

CITEȘTE ȘI Martoră, despre momentul exploziei din Arad: „A fost un zgomot foarte puternic. După ce mi-am revenit, mașina era deja în flăcări”

O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.