• O femeie care lucrează la magazinul lângă care a explodat mașina din Arad a declarat pentru Aleph News că a auzit un zgomot foarte puternic.
  • Martora: „În momentul în care a explodat, eu m-am speriat foarte tare. Am crezut că ceva de la bloc a explodat”.
  • Martora: „După câteva secunde, după ce mi-am revenit, mașina era deja în flăcări. Fumul era gros”.

O martoră de la fața locului a explicat pentru Aleph News ce a văzut în dimineața zilei de 29 mai 2021. Femeia spune că explozia a fost foarte puternică, iar după ce și-a revenit a văzut că mașina era deja în flăcări.

„Era aproape de ora 07:00. Ne pregăteam să deschidem magazinul. Colegii mei erau în spate, iar eu eram singura aici în față. Am văzut momentul în care a intrat domnul cu mașina în parcare, dar nu i-am dat importanță, credeam că este un client. În momentul în care a explodat, eu m-am speriat foarte tare. Am crezut că ceva de la bloc a explodat. Și după câteva secunde, după ce mi-am revenit și am venit aici în față, mașina era deja în flăcări, fumul foarte gros. A fost un zgomot foarte puternic”, a spus o femeie care lucrează la magazinul lângă care a explodat mașina.

„Mașina nu mi se pare cunoscută. Domnul venea destul de des să-și bea cafeaua. Eu personal nu știu nimic despre el. A venit pentru cafea și pe când să iasă din parcare a explodat. Era un om simplu, a mai spus martora.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.