• Până la oferirea unei soluții reale, am luat decizia dificilă de a dezactiva complet accesul la site-ul nostru din Utah”, a spus o actriță de filme pentru adulți.
  • Noul regulament impune ca pentru a accesa site-ul pentru adulți să fie nevoie de un act de identitate emis de guvern.
  • Compania le-a cerut vizitatorilor să contacteze oficialii locali aleși pentru a îndemna la o metodă alternativă de identificare.

Utilizatorilor care au încercat să acceseze Pornhub în Utah le-a fost refuzat accesul marți, după ce site-ul pentru adulți a întrerupt accesul din cauza legii de verificare a vârstei din acest stat, scrie Fox News.

Cei care sperau să intre pe site-ul din Uthan au fost întâmpinați cu un mesaj lung care explica de ce au fost blocați, într-un mesaj video de la Cherie Deville, o actriță de filme pentru adulți, a relatat New York Post. După cum probabil știți, oficialii voștri aleși din Utah ne cer să vă verificăm vârsta înainte de a vă permite accesul la site-ul nostru”, se arată în mesaj. În timp ce siguranța și conformitatea sunt în prim-planul misiunii noastre, a da cartea de identitate de fiecare dată când doriți să vizitați o platformă pentru adulți nu este cea mai eficientă soluție pentru a ne proteja utilizatorii și, de fapt, va pune în pericol copiii și intimitatea dumneavoastră.”

Până la oferirea unei soluții reale, am luat decizia dificilă de a dezactiva complet accesul la site-ul nostru din Utah”, a adăugat Deville.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Legea impune ca site-urile să utilizeze verificarea vârstei

Noul regulament impune ca pentru a accesa site-ul pentru adulți să fie nevoie de un act de identitate emis de guvern în loc să se folosească dispozitivul propriu. Compania le-a cerut vizitatorilor să contacteze oficialii locali aleși pentru a îndemna la o metodă alternativă de identificare. Legea în cauză, Senate Bill 287, impune ca site-urile pentru adulți să utilizeze verificarea vârstei. Aceasta a fost adoptată în unanimitate anul trecut. Proiectul de lege este similar cu legislația adoptată în Louisiana, care a intrat în vigoare anul acesta.

Un purtător de cuvânt al Pornhub a declarat pentru Fox News Digital că traficul din Louisiana a scăzut cu 80% de când legea a intrat în vigoare. Cel mai probabil, utilizatorii s-au mutat pe alte site-uri cu mai puține măsuri de conformitate și care refuză să respecte legile de verificare a identității.
Pornhub a fost urmărit de acuzații potrivit cărora facilitează materiale abuzive și nu face suficient pentru a verifica vârsta celor care încarcă conținut.

MindGeek, care deține site-ul, a declarat anterior pentru Fox News Digital că are o toleranță zero pentru materialele ilegale sau pentru actorii răi care încearcă să le încarce pe internet”, iar politica sa este de a elimina imediat orice conținut care se dovedește a fi o încălcare a termenilor noștri de serviciu și de a revizui orice material care este raportat de utilizatori”.

Citește și