• Joe Biden „nu e în toate mințile“, spune comediantul Joe Rogan
  • Celebrul comediant îl critică pe președintele american
  • Joe Rogan: „Nu e un adevărat lider“

Joe Biden a fost criticat dur de celebrul comedian Joe Rogan. Acesta a spus despre președintele american că nu este un „adevărat lider“, pentru că „toată lumea știe că nu e în toate mințile“, scrie Fox News.

Rogan și invitatul său, comediantul Iliza Shlesinger, discutau despre schimbările care au loc în Statele Unite atunci când moderatorul emisiunii Joe Rogan Experience a început să îl ironizeze și să îl critice pe Joe Biden.  

În viitor, vor spune că este una dintre cele mai tumultuoase perioade din istoria țării“, a spus Rogan, în timp ce Shlesinger intervine: „Ne vom uita înapoi și va fi înfricoșător: oameni se mănâncă reciproc, nimeni nu ascultă știința“. 

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Ei bine, suntem dezlănțuiți, în multe feluri, și nu suntem ancorați de un lider real. Știi, nu mai avem un lider real în această țară. Poți spune că Joe Biden este președintele și liderul nostru doar pe hârtie, dar, toată lumea știe că nu este în toate mințile. Atârnă și el acolo“, a spus Joe Rogan.

CITEȘTE ȘI Biden, confuz la prima lui conferință. Bâlbele făcute de președintele american, poreclit „Joe Somnorosul“ de către Trump