• Sorin Grindeanu a anunțat luni că a fost stabilit câștigătorul contractului pentru finalizarea lucrărilor pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Piteşti.
  • Proiectul are o valoare de 439,29 milioane lei, fără TVA, spune Ministrul Transporturilor.
  • MInistrul Transporturilor a precizat că finanțare lucrărilor între Craiova și Robănești este asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat luni că a fost stabilit câștigătorul contractului pentru finalizarea lucrărilor pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Piteşti. Proiectul are o valoare de 439,29 milioane lei, fără TVA.

„A fost desemnat câştigătorul contractului pentru finalizarea lucrărilor pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Piteşti (17,7 km)! Asocierea de constructori români şi turci va avea la dispoziţie 439,29 milioane de lei (fără TVA) şi 18 luni pentru a finaliza lucrările, după semnarea contractului”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook.

MInistrul Transporturilor a mai precizat că finanțare lucrărilor între Craiova și Robănești este asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile, iar procedurile pentru semnarea contractului vor putea fi demarate peste 10 zile, în cazul în care nu vor fi depuse contestații.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
BEYONCE FACE SHOW LA VMA
MEGHAN FACE PARTENERIAT CU NETFLIX
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ

„Contractul precedent a fost reziliat la sfârşitul anului trecut, după ce constructorul italian nu a mai fost capabil să continue lucrările”, a mai scris Grindenau.

Citește și: