• Biden, în vârstă de 81 de ani, a suferit miercuri un examen fizic anual și a fost declarat „apt pentru serviciu”.
  • Joe Biden trebuie să facă un test cognitiv. Poate așa am putea afla de ce ia decizii atât de groaznice”, a scris Trump.
  • Orice greşeală, cădere, moment de confuzie a unuia dintre ei este exagerată imediat de tabăra celuilalt.

Donald Trump, care se află pe cale să-l înfrunte pe preşedintele democrat Joe Biden în alegerile prezidenţiale din noiembrie, cere joi ca rivalul său să fie supus unui test cognitiv şi subliniază că el ”excelează” în acest tip de examinare, scrie Barrons.

Trump se laudă în mod regulat cu performanța sa la un simplu examen menit să detecteze demența, stârnind critici. Joe Biden trebuie să facă un test cognitiv. Poate așa am putea afla de ce ia decizii atât de groaznice”, a postat el pe Truth Social.

Am luat doi dintre ei, iar ACED i-au luat pe amândoi (fără greșeli!). Toți președinții, sau persoanele care doresc să devină președinte, ar trebui să susțină obligatoriu acest test!”. Biden, în vârstă de 81 de ani, a avut miercuri un examen fizic anual și a fost declarat „apt pentru serviciu” de către medici care au spus că nu au existat schimbări notabile în sănătatea lui în ultimul an. Casa Albă a spus că Biden nu a fost supus unui test cognitiv pentru că nu a fost considerat necesar.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„El trece un test cognitiv în fiecare zi, pe măsură ce trece de la un subiect la altul, înțelegând nivelul granular al acestor subiecte”, a spus secretarul de presă Karine Jean-Pierre.

Forma în care se află cei doi candidaţi, cel mai bătrân duet care se înfruntă în alegerile prezidenţiale americane, este urmărită foarte îndeaproape în această campanie electorală. Orice greşeală, cădere, moment de confuzie a unuia dintre ei este exagerată imediat de tabăra celuilalt.

Citește și