• Biden şi Trump sunt la egalitate în sondajele de opinie pe plan naţional.
  • Trump este în avantaj în state care joacă un rol decisiv în scrutinul prezidenţial.
  • În probleme legate de economie, cum ar fi inflaţia, Trump este mai bine cotat decât Biden.

Campania lui Biden şi Comitetul naţional democrat au strâns în aprilie peste 51 de milioane de dolari, adică mai puţin decât totalul de 90 de milioane realizat în martie şi decât cele 76 de milioane de dolari pe care au anunţat că le-au colectat în aprilie fostul preşedinte republican şi Comitetul naţional republican (RNC), potrivit cifrelor anunţate luni seara.

Campania lui Trump a subliniat într-un comunicat că suma colectată în aprilie este „deosebit de remarcabilă având în vedere că fostul preşedinte a fost izolat într-o sală de tribunal timp de aproape nouă ore pe zi în ultimele patru săptămâni, pentru a combate Procesul lui Biden”.

Biden şi Trump sunt la egalitate în sondajele de opinie pe plan naţional, Trump fiind însă în avantaj în state care joacă un rol decisiv în scrutinul prezidenţial. De asemenea, în probleme legate de economie, cum ar fi inflaţia, Trump este mai bine cotat decât Biden.

Recomandări

LIDERII RESPING PLANUL LUI PUTIN
EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
ELVEȚIA ÎNVINGE UNGARIA LA EURO
JOE ALWYN „DĂ DIN CASĂ"
FRANCEZII PROTESTEAZĂ
ÎNCEPE EURO 2024

Campania lui Biden a insistat la rândul ei că suma totală din strângere de fonduri, de 192 de milioane de dolari la sfârşitul lui aprilie, reprezintă un record pentru un candidat democrat în această etapă, cu mai puţin de şase luni înainte de scrutinul din 5 noiembrie.

Citește și