• Donald Trump și-a prezentat adidașii la Sneaker Con din Philadelphia.
  • Pantofii „Never Surrender High-Tops” costă 399 de dolari.
  • Aceștia sosesc pe piață imediat după ce judecătorul i-a dat o pedeapsă uriașă fostului președinte american.

Donald Trump și-a lansat propria marcă de adidași, la o zi după ce un judecător din New York l-a obligat să plătească penalități de 354,9 milioane de dolari pentru că și-a supraestimat în mod fraudulos averea netă pentru a păcăli creditorii, scrie The Guardian.

„Am vrut să fac acest lucru de mult timp”, a declarat fostul președinte al SUA, în timp ce dezvăluia ceea ce el a numit prima încălțăminte oficială Trump la Sneaker Con din Philadelphia, o reuniune care se prezintă ca fiind „Cel mai mare spectacol de adidași de pe Pământ”.

Pantofii înalți, aurii și strălucitori, cu un detaliu al steagului american pe spate, sunt vânduți sub denumirea Never Surrender High-Tops la prețul de 399 de dolari pe un nou site care vinde, de asemenea, parfumul Victory47 marca Trump la prețul de 99 de dolari sticla.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU

Site-ul spune că nu are nicio legătură cu campania lui Trump, deși oficialii campaniei lui Trump au promovat apariția în postări online.

Trump a răbufnit la adresa judecătorului Arthur Engoron, care vineri i-a ordonat atât lui, cât și fiilor săi cei mai mari și asociaților săi să plătească peste 354,9 milioane de dolari, plus dobânda anticipată, după ce i-a găsit vinovați de comiterea intenționată a unei fraude financiare pe parcursul unui deceniu.

Trump se confruntă, de asemenea, cu patru procese penale la nivel statal și federal, inclusiv unul programat să înceapă la New York pe 25 martie, pentru presupuse plăți de bani pentru tăcere către o vedetă porno. Aceasta înseamnă că Trump va deveni primul fost președinte american care va fi judecat pentru acuzații penale.

Trump este aproape de a obține nominalizarea prezidențială republicană și de perspectiva unei probabile revanșe la alegerile generale cu Biden, după recentele victorii în competiția pentru nominalizare din Iowa, New Hampshire și Nevada.

Haley, care nu are o cale clară spre nominalizarea republicană, a refuzat să renunțe. Ea face o potențială ultimă încercare în statul său natal, Carolina de Sud, care își organizează alegerile primare pe 24 februarie, unde se află în urma lui Trump în sondajele de opinie.

Citește și: