• Donald Trump a promis joi să „restabilească” justiţia în SUA.
  • Trump a declarat că, dacă va deveni din nou președinte, îi va concedia pe ,,procurorii marxiști radicali”.
  • ,,Ei vor fi opusul procurorilor lui Soros” , a adăugat fostul președinte american.

Donald Trump a promis joi să restabilească” justiţia în SUA şi să pună capăt folosirii corupte” a sistemului judiciar de către periculoşii procurori marxişti” , dacă va reveni la Casa Albă după alegerile prezidenţiale de anul viitor, scrie presa internațională.

Într-o înregistrare video publicată în ziua în care a fost chemat din nou la tribunal, Trump a promis că, dacă va deveni din nou președinte, va numi 100 de procurori federali care vor fi „războinicii legali cei mai feroce împotriva delincvenţei şi corupţiei comuniste pe care această ţară nu a mai văzut-o vreodată” .

,,Ei vor fi opusul procurorilor lui Soros” , a adăugat fostul președinte american, menționându-l pe George Soros, pe care îl acuză că este prieten cu procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Acesta din urmă l-a inculpat săptămâna trecută în dosarul în care Trump este acuzat că, înaintea alegerilor prezidenţiale din 2016, i-a oferit fostei vedete porno Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra unei relaţii pe care ei ar fi avut-o în anul 2006.

Citește și:

Sondaj. Jumătate dintre americani cred că Trump a meritat să fie pus sub acuzare în cazul Stormy Daniels

VIDEO. Donald Trump îl laudă pe Xi Jinping: „Nu există nimeni la Hollywood care să aibă creierul necesar pentru a-l interpreta într-un film”

Melania Trump rupe tăcerea pe rețelele sociale cu un mesaj de Paște. Ce a transmis fosta primă doamnă