• Donald Trump devine izolat în cercul lui de prieteni.
  • Aliații și co-inculpații săi îl arată cu degetul pe fostul președinte.
  • Trei activiști republicani spun că toate acțiunile lor au fost întreprinse la ordinul lui Trump.

Donald Trump devine izolat în cercul lui de prieteni. Pe măsură ce cele patru cazuri penale ale sale se îndreaptă spre procese, unii dintre consilierii, aliații și co-inculpații săi îl arată cu degetul pe fostul președinte.

„Istoria le-a arătat celor 18 co-inculpați că lui Donald nu-i pasă de nimeni în afară de el însuși”, a declarat Michael Cohen, fostul avocat al lui Trump, referindu-se la cele 18 persoane acuzate alături de Trump în cazul din Georgia. „Bănuiesc că va fi fiecare inculpat pentru el însuși”, a adăugat Cohen.

El ar trebui să știe: A fost cândva versatilul fixer al lui Trump, dar acum este un martor vedetă împotriva lui în procesul penal din New York, care provine din plățile de bani către un star porno. Apoi, trei activiști republicani care au fost puși sub acuzare alături de Trump în Georgia pentru că au încercat să interfereze cu alegerile au afirmat că toate acțiunile lor au fost întreprinse la ordinul lui Trump.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
NOKIA RELANSEAZĂ MODELUL 3210
FIORENTINA TRECE ÎN FINALA CONFERENCE LEAGUE
DISNEY SI WARNER SE ALIAZĂ

Iar săptămâna trecută, fostul șef de cabinet al lui Trump la Casa Albă, Mark Meadows – de asemenea inculpat în cazul din Georgia – a semnalat că apărarea sa va include probabil învinuirea fostului președinte ca fiind principalul motor al efortului. Așadar, vedem că ușor ușor toți cunoscuții lu Trump se întorc împotriva lui, desigur, ca repercusiune a acțiunilor sale.

Citește și: