• Trump are o istorie de a se compara cu figuri istorice remarcabile.
  • Strategul democratic Johnny Palmadessa a sugerat că comportamentul lui Trump indică demenţă, citând gafele din trecut pe parcursul campaniei electorale.
  • Alţii, precum Ben Meiselas, au caracterizat acţiunile lui Trump drept delirante şi bizare, contribuind la o percepţie crescândă a deteriorării cognitive.

Fostul preşedinte Donald Trump a stârnit uimire cu o postare pe reţeaua socială fondată în octombrie 2021 chiar de el – Truth Social, în care îşi întreabă urmăritorii dacă cred că seamănă cu Elvis Presley, anunţa Business Insider.

Postarea, distribuită sâmbătă pe Truth Social, a prezentat o fotografie cu jumătate din faţa lui Trump îmbinată cu faţa regelui rock and roll. În timp ce inspiraţia din spatele postării rămâne neclară, Trump are o istorie de a se compara cu figuri istorice remarcabile.

Cu toate acestea, această comparaţie a stârnit o ironie răspândită pe reţelele sociale, mulţi punând la îndoială starea lui Trump şi abilităţile sale cognitive. Strategul democratic Johnny Palmadessa a sugerat că comportamentul lui Trump indică demenţă, citând gafele din trecut pe parcursul campaniei electorale. Alţii, precum Ben Meiselas, au caracterizat acţiunile lui Trump drept delirante şi bizare, contribuind la o percepţie crescândă a deteriorării cognitive.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

În ciuda unei mici validări din partea susţinătorilor de pe Truth Social, unde postarea lui Trump a stârnit reacţii mixte, răspunsul general a evidenţiat preocupări privind aptitudinile sale mentale.

Preşedintele Joe Biden a intervenit în această chestiune, descriind-o ca fiind „cea mai ciudată campanie în care am fost implicat vreodată”.

În plus, rivala sa pentru nominalizarea prezidenţială a Partidului Republican, Nikki Haley, a intensificat criticile la adresa abilităţilor cognitive ale lui Trump în ultimele săptămâni, alimentând şi mai mult speculaţiile despre starea lui mentală.

Citește și