• Atacul a vizat mai multe obiective din regiunea Odesa.
  • Oleh Kiper, guvernatorul regiunii, susţine că au fost lovite o clădire, mai multe spaţii de depozitare şi peste 30 de camioane şi autoturisme.
  • Armata ucraineană a anunţat că a doborât 26 din cele 38 de drone de atac lansate noaptea trecută de ruşi.

Un atac aerian al ruşilor, care a avut loc în noaptea de luni spre marţi, a lovit mai multe elemente de infrastructură portuară pe malul ucrainean al Dunării. Cel puţin două persoane au fost rănite şi zeci de maşini au fost avariate, au anunţat ucrainenii, relatează Reuters.

Atacul a vizat mai multe obiective din regiunea Odesa, inclusiv portul Ismail. Oleh Kiper, guvernatorul regiunii, susţine că au fost lovite o clădire, mai multe spaţii de depozitare şi peste 30 de camioane şi autoturisme

Drone au căzut şi la Orlovka, localitatea ucraineană aflată la zeci de metri de oraşul Isaccea. Vama românească a fost închisă, iar bacurile care leagă cele două maluri ale Dunării au fost trase la mal. Traficul rutier între România şi Ucraina prin punctul Orlovka a fost deviat pe la Galaţi.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
SPOVEDANIE CU A.I.

Armata ucraineană a anunţat că a doborât 26 din cele 38 de drone de atac lansate noaptea trecută de ruşi. Moscova şi-a intensificat atacurile aeriene asupra porturilor ucrainene de pe Dunăre, inclusiv Ismail şi Reni, după ce a renunţat la acordul privind tranzitul cerealelor prin Marea Neagră.

Citește și