• Martorii au spus că au văzut o minge de foc și au auzit țipete înainte ca balonul de aer să cadă brusc lângă satul Ombersley.
  • Un bărbat, despre care se spune că are peste 20 de ani, a fost declarat decedat.
  • Un martor a spus: „Soția mea a auzit țipete groaznice și apoi tăcerea. Am sunat la serviciile de urgență. A fost un lucru groaznic de văzut”.

Un bărbat a murit după ce un balon cu aer cald a luat foc și a căzut la pământ în Worcestershire. Martorii au spus că au văzut o minge de foc înainte ca aceasta „să cadă ca o piatră” pe niște copaci din apropierea satului Ombersley, informează Sky News.

Bărbatul, despre care se spune că ar fi în vârstă de peste 20 de ani, a fost declarat decedat la fața locului în urma accidentului, în jurul orei 6.20 duminică.

Un martor a spus: „Au fost o mulțime de baloane pe cer pentru că era senin și însorit, în ciuda faptului că era atât de devreme. Deodată a fost o fulgerare și ceea ce părea o minge de foc venind dintr-un balon albastru și pur și simplu a căzut ca o piatră. Soția mea a auzit țipete groaznice și apoi tăcerea. Am sunat la serviciile de urgență, dar am avut dificultăți să ajungem la numărul 999 pentru că era întrerupt. A fost un lucru groaznic de văzut”.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
CARE SUNT NOUTĂȚILE ÎN AI?

Filiala de Investigare a Accidentelor Aeriene din Marea Britanie (AAIB) a confirmat că investighează accidentul. Într-un comunicat, a spus: „Un accident în apropiere de Ombersley, Worcestershire, care a implicat un balon, a fost raportat la AAIB în această dimineață și vom desfășura o echipă la fața locului”.

În acest weekend, sute de oameni s-au bucurat de primul festival de baloane Worcester la hipodromul orașului. Evenimentul a fost anulat luna trecută din cauza vremii nefavorabile. Un purtător de cuvânt al evenimentului a spus: „A fost un incident în această dimineață, în curs de anchetă, nu a fost festivalul, ci a fost independent. Festivalul s-a încheiat aseară, nu a fost legat de festival”.

Citește și