• Martorii au spus că au văzut o minge de foc și au auzit țipete înainte ca balonul de aer să cadă brusc lângă satul Ombersley.
  • Un bărbat, despre care se spune că are peste 20 de ani, a fost declarat decedat.
  • Un martor a spus: „Soția mea a auzit țipete groaznice și apoi tăcerea. Am sunat la serviciile de urgență. A fost un lucru groaznic de văzut”.

Un bărbat a murit după ce un balon cu aer cald a luat foc și a căzut la pământ în Worcestershire. Martorii au spus că au văzut o minge de foc înainte ca aceasta „să cadă ca o piatră” pe niște copaci din apropierea satului Ombersley, informează Sky News.

Bărbatul, despre care se spune că ar fi în vârstă de peste 20 de ani, a fost declarat decedat la fața locului în urma accidentului, în jurul orei 6.20 duminică.

Un martor a spus: „Au fost o mulțime de baloane pe cer pentru că era senin și însorit, în ciuda faptului că era atât de devreme. Deodată a fost o fulgerare și ceea ce părea o minge de foc venind dintr-un balon albastru și pur și simplu a căzut ca o piatră. Soția mea a auzit țipete groaznice și apoi tăcerea. Am sunat la serviciile de urgență, dar am avut dificultăți să ajungem la numărul 999 pentru că era întrerupt. A fost un lucru groaznic de văzut”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Filiala de Investigare a Accidentelor Aeriene din Marea Britanie (AAIB) a confirmat că investighează accidentul. Într-un comunicat, a spus: „Un accident în apropiere de Ombersley, Worcestershire, care a implicat un balon, a fost raportat la AAIB în această dimineață și vom desfășura o echipă la fața locului”.

În acest weekend, sute de oameni s-au bucurat de primul festival de baloane Worcester la hipodromul orașului. Evenimentul a fost anulat luna trecută din cauza vremii nefavorabile. Un purtător de cuvânt al evenimentului a spus: „A fost un incident în această dimineață, în curs de anchetă, nu a fost festivalul, ci a fost independent. Festivalul s-a încheiat aseară, nu a fost legat de festival”.

Citește și