Un fost medic de la Casa Albă atrage atenția asupra stării de sănătate a lui Joe Biden: „Nu este apt mintal sau fizic”

  • Numeroasele gafe și căderea recentă pe care a îndurat-o arată că Biden, potrivit lui Jackson, oferă un „pachet care nu se vinde în întreaga lume”.
  • Jackson a fost anterior medic de la Casa Albă pentru foștii președinți Barack Obama și Donald Trump.
  • El a pus sub semnul întrebării în mod repetat dacă Biden este apt din punct de vedere cognitiv pentru o funcție.

Ronny Jackson, un fost medic la Casa Albă, continuă să atragă atenția asupra sănătății președintelui Biden, spunând că „nu este apt mintal sau fizic” după ce președintele a căzut pe scenă joi, în timpul unei ceremonii, scrie Fox News.

„O voi spune din nou: acest om nu este apt mental sau fizic să fie președintele nostru și este o situație proastă pentru noi”, a spus Jackson la Fox News Channel. „O parte din slujba președintelui Statelor Unite este de a inspira încredere și de a proiecta putere, iar el nu face asta. Nu poate face asta, este prea bătrân pentru a face asta și cred că este păcat”.

Numeroasele gafe și căderea recentă pe care a îndurat-o arată că Biden, potrivit lui Jackson, oferă un „pachet care nu se vinde în întreaga lume”.

„Cred că lipsa abilităților fizice și declinul său fizic încep acum să evidențieze declinul cognitiv pe care îl urmărim atât de mult timp”, a spus Jackson. „Este un pachet care pur și simplu nu se vinde în întreaga lume și devine o problemă de securitate națională pentru noi. Trebuie să facem ceva în acest sens”.

„A crede că acest om crede că poate fi președinte la vârsta de 86 de ani, când are 80 de ani în acest moment și ar putea fi în funcție încă șase ani este doar o malpraxis din partea Casei Albe din aripa de vest pentru a permite acest lucru”, a continuat el. „Cineva trebuie să fie tras la răspundere. Oameni precum Jill Biden și cei care îl înconjoară și ar trebui să-l iubească și să le pese de el, ar trebui să facă ceva în acest sens și ar trebui să oprească asta pentru că este păcat”.

Citește și: