• Gary Goldsmith îi acuză pe ducele și ducesa de Sussex de „reinventarea istoriei”.
  • Gary Goldsmith a declarat: „Nu am fost niciodată la fel de bun ca în trecut. Familia mea nu este rasistă, iar faptul că Kate este prezentată ca atare este atât de departe de adevăr, încât este ridicol.”
  • Unchiul lui Kate a declarat că afirmațiile de rasism la adresa nepoatei sale sunt „niște prostii”.

Unchiul lui Kate Middleton l-a acuzat pe Prințul Harry că a aruncat familia regală „sub autobuz” și a declarat că afirmațiile de rasism la adresa nepoatei sale sunt „minciuni”, scrie The Independent.

Acuzându-i pe ducele și ducesa de Sussex de „reinventarea istoriei”, Gary Goldsmith a declarat: „Nu am fost niciodată la fel de bun ca în trecut. Familia mea nu este rasistă, iar faptul că Kate este prezentată ca atare este atât de departe de adevăr, încât este ridicol.”

Publicarea cărții de memorii a lui Harry a provocat anul trecut un val de titluri globale dăunătoare pentru familia regală, deoarece ducele a dezvăluit detalii intime ale relațiilor sale cu tatăl său, regele Charles, și cu fratele său, prințul William.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Însă, în interviurile acordate presei la momentul publicării, ducele a negat că el și Meghan Markle au acuzat familia regală de rasism atunci când au afirmat, în interviul acordat în 2021 lui Oprah, că membri ai familiei și-au exprimat „îngrijorarea” cu privire la culoarea pielii fiului lor Archie înainte de nașterea acestuia.

Vorbind pentru The Sun în timp ce se pregătește să apară la Celebrity Big Brother, unchiul lui Kate a declarat că afirmațiile de rasism la adresa nepoatei sale sunt „niște prostii”.

„Este frumoasă la exterior, dar și mai frumoasă în interior și este într-adevăr o mamă iubitoare… așa că modul în care monarhia se mișcă, este centrat pe familie”, a spus Goldsmith.

Citește și