• Valeriu Gheorghiță: „Numărul persoanelor vaccinate a depășit azi numărul celor infectate cu coronavirus”
  • Valeriu Gheorghiță: „În mai puţin de două luni de la debutul campaniei de vaccinare astăzi avem 771.000 de persoane vaccinate
  • De la debutul pandemie, s-au înregistrat aproximativ 774.000 de cazuri în România

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, anunță că sâmbătă, la prânz, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Este o zi importantă pentru România, a precizat medicul.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, susține că începând de sâmbătă, în România, numărul persoanelor vaccinate este mai mare decât cel al persoanelor infectate. Este o premieră și o zi importantă, este concluzia lui Gheorghiță.

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt. Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur! Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuși să ne bucurăm de o viața normală, alături de cei dragi”, a anunțat, pe Facebook, Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META

Până sâmbătă, 20 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 777.276 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 722.484 de pacienți au fost declarați vindecați.