• Victor Ponta a fost invitatul lui Marius Tucă, luni seara
  • Victor Ponta a subliniat că USL nu s-a rupt din cauza PSD
  • Victor Ponta: Eu voiam să fiu prim-ministru. Nu am vrut să rup structura

Victor Ponta a avut o intervenție la „Marius Tucă Show” și a povestit despre momentul în care s-a rupt USL, iar mai apoi a invocat motivele pentru care nu a candidat împotriva lui Crin Antonescu.

Nu am candidat împotriva lui Crin Antonescu. Am făcut o declarație: Nu am să candidez împotriva lui Crin Antonescu. Niște oameni au găsit alt candidat”, a spus Victor Ponta, făcând referire la alegerile prezidențiale din 2014.

Victor Ponta a subliniat că USL nu s-a rupt din cauza PSD.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Eu voiam să fiu prim-ministru. Nu am vrut să rup structura. Crin a spus să rupem USL. Când s-au strâns la Palatul Parlamentului, m-am uitat la TV și l-am sunat pe Crin, i-am spus că nu se poate, că vreau să vin și să vorbesc în ședința PNL, numai să nu rupem USL. Și mi-a spus că e prea târziu”, a spus Victor Ponta, la „Marius Tucă Show”

„Prima dată când m-a lăsat baltă Crin a fost cu Roșia Montană. Ne-am întâlnit înainte și am decis să mergem în Parlamnet. A ieșit taraboi și Crin a spus că nu mai susține proiectul. A spus că nu vrea să protesteze oamenii împotriva lui. Episodul 2 este „Marțea neagră”. Eu am plecat din țară, Crin a venit de la Senat ți le-a spus liberarilor „Votați împotriva”. M-am supărat”, a povestit Victor Ponta, la Aleph News.