• Numărul victimelor în urma incendiului de la Murcia, în Spania, a ajuns la 13.
  • Un incendiu a izbucnit într-un club de noapte, în orașul Murcia din sud-estul Spaniei. Focul a cuprins și alte două cluburi.
  • Cauza nu este cunoscută încă, dar potrivit primelor ipoteze, focul a izbucnit de la un scurtcircuit la unul din becurile dintr-un club.

Cel puţin 13 persoane au murit într-un incendiu, într-un club de noapte, în orașul Murcia din sud-estul Spaniei, potrivit unui nou bilanţ anunţat de către autorităţi, relatează BBC. Focul a cuprins alte două cluburi alăturate.

Acoperișul uneia dintre discoteci s-a prăbușit și căutarea corpurilor este dificilă din această cauză.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Incendiul a izbucnit în jurul orei șase dimineața, într-o zonă de discoteci din afara orașului.

Cauza nu este cunoscută încă, dar potrivit primelor ipoteze, focul a izbucnit de la un scurtcircuit la unul din becurile dintr-un club. Flăcările s-au extins extrem de rapid, afectând trei discoteci: Teatre, Fonda și Golden.

Se crede că multe victime erau tineri care au fost surprinși în interior de focul violent care ar fi blocat ieșirea. Una dintre victime a reușit să trimită un mesaj de adio mamei sale, în care spunea că o iubește și că urmează să moară.

Familiile persoanelor decedate sunt asistate acum de o echipă de psihologi, în timp ce continuă căutarea cadavrelor din cele 3 localuri.

Citește și: