• Agenții vamali de pe aeroportul din Chennai au confiscat 22 de șerpi de diferite specii și un cameleon după ce au găsit reptilele în bagajele unui pasager sosit în India.
  • Agenții au descoperit animalele în timp ce percheziționau bagajele călătoarei la trecerea prin vamă pe aeroportul din Chennai.
  • Acestea au fost confiscate în temeiul Legii indiene de protecție a vieții sălbatice.

Agenții vamali de pe aeroportul din Chennai au confiscat 22 de șerpi de diferite specii și un cameleon după ce au găsit reptilele în bagajele unui pasager sosit în India de la Kuala Lumpur, au declarat oficialii.
Fotografiile și imaginile video distribuite pe rețelele de socializare de către Central Board of Indirect Taxes and Customs din India arătau mai mulți șerpi mari „împachetați” în recipiente de plastic transparent care păreau să fi fost sigilate cu bandă adezivă.

Agenții au descoperit animalele în timp ce percheziționau bagajele călătoarei la trecerea prin vamă pe aeroportul din Chennai, scrie CBS News.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Călătoarea, pe care oficialii au descris-o doar ca fiind o femeie, a transportat șerpii și cameleonul din Malaezia la Chennai în bagajele sale înregistrate, a relatat Indian Express. Acestea au fost confiscate în temeiul Legii indiene de protecție a vieții sălbatice, care intenționează să „asigure protecția animalelor sălbatice, a păsărilor și a plantelor … în vederea asigurării securității ecologice și de mediu a țării”.

Cea mai recentă descoperire de pe aeroportul din Chennai vine după o altă descoperire similare din ianuarie, când agenții vamali au găsit și interceptat un călător al cărui bagaj conținea 45 de pitoni cu bilă, trei broaște țestoase stea și opt șerpi de porumb, au declarat atunci autoritățile. Reptilele respective au fost deportate înapoi în Bangkok, potrivit Indian Express.

Citește și