• Preşedintele Statelor Unite a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru a lansa o reclamă în principalele state unde încearcă să transforme vârsta, considerată călcâiul lui Ahile din punct de vedere electoral, într-un avantaj.
  • Trump – care este cu doar 4 ani mai tânăr decât el – a lansat în schimb o reclamă de 30 de secunde în care Biden pare să se bâlbâie, incapabil să pună cap la cap o propoziţie întreagă.

Preşedintele Statelor Unite a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru a lansa o reclamă în principalele state unde încearcă să transforme vârsta, considerată călcâiul lui Ahile din punct de vedere electoral, într-un avantaj.

„Uite, nu sunt un tip tânăr. Nu este un secret”, spune Biden, zâmbind, vorbind camerei, în startul video-ului. Reclama include şi o scenă ştearsă.

După anunţul obişnuit că Biden a aprobat mesajul, o voce din off îi cere să mai tragă o dublă.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN

„Uite, sunt foarte tânăr, energic şi chipeş. Pentru ce naiba fac asta?”, răspunde el, arătând un zâmbet, înainte ca ecranul să devină negru.

Trump – care este cu doar 4 ani mai tânăr decât el – a lansat în schimb o reclamă de 30 de secunde în care Biden pare să se bâlbâie, incapabil să pună cap la cap o propoziţie întreagă, în timp ce se împiedică şi cade pe treptele care duc la Air Force One.

Apoi, mesajul: „Dacă câştigă, poate supravieţui până în 2029? Dar, adevărata întrebare este: noi putem?”.

Citește și