• Joe Biden a mulțumit personalului spitalului pentru munca depusă.
  • El i-a încurajat pe copii și pe părinții lor să păstreze credința”.
  • Prima doamnă le-a citit copiilor ‘Twas the Night Before Christmas”.

Președintele Joe Biden s-a alăturat vineri soției sale, prima doamnă Jill Biden, pentru o vizită de Crăciun la Spitalul Național de Copii pentru a se întâlni cu tineri pacienți și cu familiile acestora, scrie AP News.

Prima doamnă le-a citit copiilor ‘Twas the Night Before Christmas”, în timp ce președintele le-a făcut cu mâna și le-a zâmbit copiilor și membrilor familiilor acestora. De asemenea, președintele Biden a mulțumit personalului spitalului pentru munca depusă și i-a încurajat pe copii și pe părinții lor să păstreze credința”.

Crăciunul viitor, când ne vom vedea, poate ne vom vedea la Casa Albă”, le-a spus Biden copiilor.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
CE ESTE TRENDUL BARBARA RHUBARB

Vizita a continuat o tradiție anuală de 81 de ani, care datează de pe vremea primei doamne Bess Truman, în care soțiile președinților aduc bucurie de sărbători copiilor care sunt prea bolnavi pentru a fi acasă de Crăciun. Președintele Biden s-a alăturat soției sale la Children’s National în timpul vizitei sale de sărbători în fiecare din ultimii trei ani.

Sâmbătă, soții Biden urmează să se deplaseze la reședința prezidențială de la Camp David, Maryland, unde vor rămâne până în ziua de Crăciun.

Citește și