• O porțiune de pe autostrada Interstate 95 s-a prăbușit în Philadelphia.
  • Un incendiu ar fi produs incidentul.
  • Nu au existat rapoarte imediate privind răniți.

Un tronson de pe autostrada Interstate 95 s-a prăbușit în Philadelphia, scrie AP. Evenimentul a dus la blocarea autostrăzii principale din zona de nord-sud, de pe Coasta de Est.

Incidentul a avut loc duminică dimineața, după ce un vehicul a luat foc, au declarat autoritățile. Imaginile video de la fața locului au arătat cum o placă masivă de beton cade de pe autostradă pe șoseaua de dedesubt. Incendiul a fost raportat ca fiind sub control.

Nu au existat rapoarte imediate privind răniți. Căpitanul Derek Bowmer, de la Departamentul de Pompieri din Philadelphia, a declarat că benzile dinspre nord ale I-95 au dispărut, iar benzile dinspre sud au fost „compromise” din cauza căldurii provocate de incendiu.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI

Mark Fusetti, un sergent de poliție pensionat din Philadelphia, a declarat că se îndrepta cu mașina spre aeroportul orașului, când a observat coloane groase de fum negru care se ridicau deasupra autostrăzii. El a văzut în oglinda retrovizoare cum traficul se oprește. La scurt timp, spune el, benzile dinspre nord ale autostrăzii s-au prăbușit.

„A fost o sincronizare nebună”, a spus Fusetti. „Pentru ca aceasta să se îndoaie și să se prăbușească atât de repede, este destul de remarcabil”. Oficialii erau, de asemenea, îngrijorați de efectele incidentului asupra mediului, în special scurgerile de pe râul Delaware, aflat în apropiere.

Citește și