• Ploile abundente din unele zone ale Germaniei au dus la anularea a 90 de zboruri pe aeroportul din Frankfurt, anunța autoritățile locale.
  • Aeroportul a declarat că mari cantități de apă s-au acumulat pe pistă miercuri seară, iar manipularea la sol a fost suspendată timp de peste două ore.
  • 23 de zboruri care se îndreptau spre Frankfurt au fost deviate spre alte aeroporturi.

Ploile abundente din unele zone ale Germaniei au dus la anularea a 90 de zboruri pe aeroportul din Frankfurt, anunța autoritățile locale.

Aeroportul a declarat că mari cantități de apă s-au acumulat pe pistă miercuri seară, iar manipularea la sol a fost suspendată timp de peste două ore, scrie AP.

Potrivit site-ul aeroportului, aproximativ 70 de zboruri au fost anulate până miercuri, la ora 23.00. Astăzi numărul a ajuns la 90. Iar 23 de zboruri care se îndreptau spre Frankfurt au fost deviate spre alte aeroporturi.

Ploile torențiale din unele părți din sud-vestul și centrul Germaniei au dus la inundarea subsolurilor și a străzilor. În Gelsenkirchen, în districtul Ruhr din vestul țării, pompierii au declarat că oamenii au fost scoși din mașini, mai multe pasaje subterane ale autostrăzii erau sub apă.

Citește și: