• Fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a oferit primele declarații după ce a fost eliberat definitiv în urma deciziei ÎCCJ.
  • Prefectura București a anunțat miercuri că fostul primar își poate relua mandatul la Primăria Sectorului 5, după ce a obținut anularea sentinței din dosarul Colectiv.
  • „M-am întors. Dumnezeu e mare”, a spus fostul edil.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a făcut primele declarații după ce a fost eliberat definitiv de Instanța Supremă, scrie presa locală. „M-am întors. Dumnezeu e mare, să ai credință. Este un semnal pentru justiție, vreau să-i transmit multă sănătate judecătorului Golănescu. Piedone n-a murit, doar s-a odihnit”, a menționat fostul edil al Sectorului 5 București.

„Pierdusem speranța, dar nu pierdusem speranța în Dumnezeu. La Dumnezeu eu m-am rugat să-mi asculte rugile mele de a deschide ochii judecătorilor dacă sunt judecători drepți. Există o speranță în România pentru dreptate”, a afirmat Piedone.

Fostul primar a menționat că nu va solicita despăgubiri morale. „Voi fi repus în funcție, voi duce mandatul până la capăt, mă voi gândi ce am de făcut în viitorul meu, dar a mă bate cu trecutul îmi ard prezentul. Nu am vârsta pentru așa ceva”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Dacă copiii mei erau acolo în acea seară și mureau, susțineam în continuare sunt nevinovat. Ce s-a schimbat până astăzi?”. Piedone spune că a respectat cu strictețe prevederile legii. „Nu am eu ce să fac ca executant al legii dacă legiuitorul nu impune. Nu a făcut nimic statul. Nu s-a modificat nimic în legislație”.

Citește și: