• Fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a oferit primele declarații după ce a fost eliberat definitiv în urma deciziei ÎCCJ.
  • Prefectura București a anunțat miercuri că fostul primar își poate relua mandatul la Primăria Sectorului 5, după ce a obținut anularea sentinței din dosarul Colectiv.
  • „M-am întors. Dumnezeu e mare”, a spus fostul edil.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a făcut primele declarații după ce a fost eliberat definitiv de Instanța Supremă, scrie presa locală. „M-am întors. Dumnezeu e mare, să ai credință. Este un semnal pentru justiție, vreau să-i transmit multă sănătate judecătorului Golănescu. Piedone n-a murit, doar s-a odihnit”, a menționat fostul edil al Sectorului 5 București.

„Pierdusem speranța, dar nu pierdusem speranța în Dumnezeu. La Dumnezeu eu m-am rugat să-mi asculte rugile mele de a deschide ochii judecătorilor dacă sunt judecători drepți. Există o speranță în România pentru dreptate”, a afirmat Piedone.

Fostul primar a menționat că nu va solicita despăgubiri morale. „Voi fi repus în funcție, voi duce mandatul până la capăt, mă voi gândi ce am de făcut în viitorul meu, dar a mă bate cu trecutul îmi ard prezentul. Nu am vârsta pentru așa ceva”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Dacă copiii mei erau acolo în acea seară și mureau, susțineam în continuare sunt nevinovat. Ce s-a schimbat până astăzi?”. Piedone spune că a respectat cu strictețe prevederile legii. „Nu am eu ce să fac ca executant al legii dacă legiuitorul nu impune. Nu a făcut nimic statul. Nu s-a modificat nimic în legislație”.

Citește și: