• Scaunul lui Kim Jong Un a avut nevoie de întăriri ca să nu se rupă sub el.
  • Dictatorul cântărește mai mult de 130 kg.
  • Discuțiile dintre președintele rus Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong Un au avut loc miercuri la cosmodromul Vostochny.

Scaunul lui Kim Jong Un a avut nevoie de întăriri ca să nu se rupă sub el. Dictatorul cântărește mai mult de 130 kg. Kim a numit relațiile Coreei de Nord cu Rusia „prima prioritate”. Discuțiile dintre președintele rus Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong Un au avut loc miercuri la cosmodromul Vostochny.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a transmis miercuri președintelui rus Vladimir Putin că țara sa oferă „sprijinul său deplin și necondiționat” pentru „lupta sacră” a Rusiei pentru apărarea intereselor sale de securitate, într-o aparentă referire la războiul din Ucraina, și a afirmat că Pyongyang va fi întotdeauna alături de Moscova pe frontul „anti-imperialist”.

Fiind întrebat dacă Rusia va ajuta Coreea de Nord să construiască sateliți, Putin a spus: „Acesta este motivul pentru care am venit la cosmodromul Vostochny”, scrie agenția de presă rusă RIA.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Citește și