• Un individ a fost arestat după ce a furat 40.000 de lire sterline în numerar dintr-un cinematograf din orașul Norilsk, Rusia.
  • Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere purtând un costum de Yeti.
  • „Yeti” a fost reținut în decurs de o zi de către autorități.

Poliția din Rusia susține că a reținut un individ care s-a deghizat în Yeti și a furat 40.000 de lire sterline în numerar dintr-un cinematograf, scrie Mirror.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins un individ îmbrăcat într-un costum de Yeti care intră și iese din complexul de divertisment din orașul rus Norilsk.

Potrivit autorităților, bărbatul a reușit să ia seiful din clădire și să fugă cu banii.

Recomandări

ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT
CINE E NOU PREȘEDINTE AL AN

O femeie presupusă complice, care lucra în cinematograf, a fost reținută în Norilsk de către anchetatori, potrivit unei surse. Un rezident local, care fusese condamnat anterior, și presupusul său complice au fost, de asemenea, reținuți.

Purtătorul de cuvânt al ministerului de la Moscova, generalul-maior Irina Volk, a declarat că suspectul s-a strecurat în clădire într-un costum de camuflaj Yeti și a furat un seif cu peste patru milioane de ruble 40.000 de lire sterline.

,,Yeti” a fost identificat și reținut în decurs de o zi de către agenți, iar în apartamentul închiriat de acesta au fost găsite echipamente de spargere a seifurilor și bani. Bărbatul a indicat unde a lăsat seiful și costumul de camuflaj.

Citește și

Un apropiat al familiei regale susține că regina Camilla s-a simțit rănită că a fost numită ticăloasă de prințul Harry

Mujdeiul, bulzul, ciorba rădăuțeană și micii, apreciate în topul TasteAtlas. Care sunt cel mai puțin apreciate mâncăruri

Un autor regal presupune de ce Meghan Markle a ratat încoronarea regelui Charles al III-lea