• Ingrid Seward a afirmat că decizia lui Meghan Markle de a renunța la încoronare poate fi interpretată de public ca o încercare de a se prezenta ca o victimă persecutată de familia regală.
  • „Acum Meghan poate juca rolul martirului dacă dorește” , a spus Seward.
  • Seward a declarat că Archie va fi cel mai afectat de absența la eveniment..

Un expert consideră că Meghan Markle a ales să lipsească de la viitoarea încoronare a regelui Charles al III-lea pentru a-și consolida propria imagine, în ciuda faptului că unii membri ai familiei regale par ușurați” de absența ei, scrie NY Post.

Biografa regală Ingrid Seward a afirmat joi într-un interviu acordat The Mirror că decizia Ducesei de Sussex, Meghan Markle, de a renunța la participarea la anumite evenimente regale ar putea fi interpretată de public ca o încercare de a se prezenta ca o martiră” care a fost persecutată de familia regală.

Acum Meghan poate juca rolul martirului dacă dorește” , a spus Seward.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

De asemenea, Seward a speculat că Markle ar fi putut fi îngrijorată că nu a fost plasată într-un loc suficient de proeminent în mijlocul procedurilor, ceea ce ar fi putut avea un impact negativ asupra imaginii ei.

Harry merge la încoronarea regelui Charles al III-lea, Meghan rămâne cu copiii acasă

Palatul Buckingham a confirmat că prințul Harry va participa la ceremonia istorică din Marea Britanie, pe 6 mai, în timp ce Meghan Markle va rămâne acasă, în SUA.

Markle rămâne acasă în Montecito, California, alături de copiii lor, prințesa Lilibet și prințul Archie, care va împlini 4 ani în ziua încoronării regelui.

Presupun că Meghan a fost cea care l-a influențat pe Harry să participe. Ea este mai inteligentă decât el și a realizat că absența lui ar fi putut însemna sfârșitul visurilor lor viitoare. O posibilă snobire din partea lor ar fi avut un impact negativ asupra veniturilor lor și asupra șanselor de a se alătura vreodată familiei regale” , a spus ea.

Seward a declarat că Archie va fi cel mai afectat de absența la ceremonie, deoarece ar fi fost emoționant pentru el să vadă soldații, trăsurile și caii bunicului său.

Citește și:

FOTO. Primul avion supersonic de antrenament din lume este scos la vânzare pentru 800 de mii de dolari. Cum arată interiorul

Trucul străvechi care îl ajuta pe Iulius Cezar să gândească înțelept

O chelneriță din Japonia a fost concediată după ce și-ar fi turnat propriul sânge în cocktailurile clienților