• Valentin Stan a vorbit despre situația prezenței la vot, la alegerile parlamentare 2020.
  • Marius Tucă și Valentin Stan au făcut o radiografie a alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020.
  • Kelemen Hunor și Marcel Ciolacu au vorbit în cadrul emisiunii despre demisia lui Ludovic Orban.

Invitatul lui Marius Tucă, în emisiunea „Marius Tucă Show ” de luni seară este analistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul”.

Kelemn Hunor, liderul partidului UDMR a vorbit în direct în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”. Marius Tucă l-a întrebat pe liderul UDMR la ce să aștepte românii de la partidul pe care îl conduce.

Kelemen Hunor, liderul UDMR: „Demisia primului minstru e un gest de normalitate. PNL-ul a obținut un rezultat mai slab decât era de așteptat și atunci și-a asumat această răspundere, responsabilitate și rar se întâmplă așa ceva în România.”

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”

„Jos pălăria! Respect pentru Ludovic Orban că și-a asumat eșecul pentru Partidul Național Liberal. Urmează probabil discuții și propuneri din partea PNL-ului (…) după ce rezultatele vor rămâne definitive. Președintele trebuie să facă o nominalizare și (…) sunt convins că din PNL va face, atunci ei vor veni cu o propunere. Cine va fi nu știu și nici nu are importanță în acest moment. Este treaba lor. Știm că USR-ul îl propune pe tehnocratul Cioloș. (…) Va fi un Guvern de centru-dreapta.”

Marcel Ciolacu, președintele interimar al social-democraților, a comentat, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, demisia lui Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu, liderul PSD: „Presupun că Ludovic Orban s-a supărat, de aceea a demisionat. Dar să fii atât de iresponsabil… Ești un demnitar al statului… Să pleci din funcția de prim-ministru în plină pandemie și în plină criză economică, cu atâta iresponsabilitate și să lași în guvern care avea drepturi depline… Noul Parlament nu este constituit. Conform Constituției, durează 20 de zile după ce sunt validate mandatele. Există contestații la mandate. Deci, noi vom sta cu un guvern interimar timp de o lună de zile în plină criză economică.”

Valentin Stan și Marius Tucă au întors pe toate părțile alegerile cu cea mai scăzută prezență la vot din România ultimilor 30 de ani.