Actorul Octavian Strunilă și cântăreața Alexandru Ușurelu au fost invitații lui Vlad Craioveanu în cadrul emisiunii „Ochii pe mine!”.

Pentru actorul Octavian Strunilă pandemia a venit la pachet cu inspirație și cu decizia de a renunța deocamdată la proiectele din televiziune.

Acesta a vorbit împreună cu Vlad Craioveanu despre cât de bine s-a strunit în ultima perioadă, despre inspirație în pandemie, despre teatrul itinerant Mefisto, dar și despre proiectele pe care le are pentru 2021, în special pe partea de scenarii de film.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT

Octavian Strunilă: ,,M-am gândit de multe ori să mă concentrez mult mai mult pe ce știu eu să fac, pe ce vreau eu să fac, pe ce știu eu să fac. Și anume să joc, să-mi fac spectacolele de teatru, să le produc. În ultimii 6-7 ani, m-am tot dus în televiziune, am tot fugit spre teatru și tot așa. Am zis gata, oameni buni, îmi închei colaborarea cu televiziunea, am întâlnit cei mai frumoși oameni din viața mea! Eram după o stare continuă: băi, aici nu mai este de mine!”

Și de la cel cunoscut ca fiind ,,băiatul rău” din telenovele, am schimbat macazul și trecem la o porție de sensibilitate, delicatețe și muzică pe bune.

Pe scurt, la Alexandra Ușurelu, cântăreața care transmite atât de multă emoție în cântecele sale. A dezvăluit câte puțin din temerile ei, a povestit despre bucuria muzicii, despre ce o inspiră, dar și ce-i dă putere să-și depășească întotdeauna limitele.  

Alexandra Ușurelu: ,,Atmosfera din casa noastră, momentele când tatăl meu ne cânta, m-a făcut să retrăiesc acea stare specială și să-i fac și pe alții s-o simtă. Nu am urcat devreme pe scenă pentru că eram foarte introvertită și îmi era teamă de scenă. Abia în timpul liceului, mi-am găsit curajul. Și oricum prima oară când am urcat pe scenă, am crezut că mă sufoc, că nu o să fac față.”