Dan Barna, vicepremier al Guvernului și președinte al USR, a fost invitatul Sorinei Matei în emisiunea OFF/ON THE RECORD, de la 20:00, pe Aleph News.

Dan Barna a vorbit despre ce l-a deranjat la proteste și cine sunt „specialiștii” restricțiilor din România.

Președintele USR i-a răspuns Sorinei Matei la întrebări despre scandalurile în care este implicat aproape zilnic Vlad Voiculescu, despre pensiile speciale, dar și despre compromisul pe desființarea SIIJ.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Măsurile de restricție ale Guvernului continuă să genereze nemulțumiri în societate. Dan Barna, vicepremier al Guvernului și președinte al USR, a spus ce l-a deranjat la proteste și cine sunt „specialiștii” restricțiilor din România.

Despre scandalurile în care este implicat aproape zilnic ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, despre „Lege sau rangă”, despre pensiile speciale, scandalurile în care este implicată Poliția Română, războiul pe legile Justiției, prestația lui Stelian Ion și cea a lui Mihai Badea, președintele Comisiei Juridice, compromisul coaliției pe desființarea SIIJ, DNA, avizul CSM pe trimiterea în judecată a magistraților, decizia CCR pe motivări, Avocatul Poporului și candidatura la Președinție în 2024: acestea au fost temele despre care Dan Barna a vorbit în emisiunea Sorinei Matei, OFF/ON THE RECORD.