NO PAIN, NO GAIN!

Să fii un actor talentat și să arăți bine în același timp, nu este deloc ușor! Îți arată Mark Wahlberg, cunoscut pentru rolul din The Fighter, care se antrenează de dinainte sa pășească pe marile platouri de filmare. La 48 de ani, Mark trage tare de fiarele din propria sala. Face mișcare 6 zile pe săptămână. Nu ar lua pauza de la antrenament nici măcar o zi, dacă odihna nu ar conta enorm în procesul de creștere a masei musculare!

HIIT-CARDIO INTENS PENTRU OAMENII GRĂBIȚI

Îți plac exercițiile de tip cardio, dar nu ai timp să le duci până la capăt? Încearcă antrenamentul pe intervale de intensitate, cunoscut drept HIIT! Nu durează mai mult de 30 de minute și te ajută să arzi grăsimile fără să pierzi masă musculară. N-ai nevoie de echipament ca să combini seriile de genuflexiuni, flotări și abdomene! Antrenamentul HIIT nu se compară cu o sesiune normală de jogging! Aici dai totul din tine într-un timp scurt, dar rezultaele se văd imediat!

MEREU LA ÎNĂLȚIME

Practicantul de parkour, Yaya își ține fanii din online cu sufletul la gură. Americanul le arată tuturor că este capabil să facă aprope orice la înălțime. Recent, a sărit coarda pe marginea unei clădiri din Montreal. Este cascadoria lui preferată prin care își începe ziua. Nu simte nicio emoție în timpul exercițiului, fiindcă are 8 ani de experiență în parkour.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

CAMPIONI PE PATINE

Vrei să te faci remarcat pe gheață, dar nu-ți amintești prea multe de la cursurile de patinaj? Atunci, învață câteva mișcări în plus de la cuplul Alexa și Chris Knierim. Olimpici la patinaj artistic, americanii postează în online cele mai reușite piruete și sărituri de la antrenamente. Vor ca pasionații de acest sport să se inspire de la ei pentru programul liber, în pereche.

CU SUSUL ÎN JOS

Acrobata Kelliane și-a găsit echilibrul fizic perfect, în afara orelor de antrenament! Sportiva din Florida este de neclintitit, atunci când stă în mâini pe un hoverboard în mișcare. Și-a dat seama, în timpul exercițiului, că nici cu picioarele n-ar fi controlat placa electrică atât de bine.

PLACA DE SEZON

Vrei să faci valuri pe zăpadă cu placa de snowboard? Jarret Thomas, fost campion la Jocurile Olimpice de iarnă, îți arată câteva scheme prin care să te faci văzut pe pârtie. În plus, mișcările din genunchi și șolduri, poți să le aplici și vara, pe apele oceanelor ! Până atunci, învață cum să tai zăpada cu marginile plăcii. Doar așa vei putea să faci față valurilor înalte!