Ioana Matei, Felix Damian și Tudor Vlădescu, filolog și antropolog, fac parte din juriul de astăzi

  • Ăsta ghinion! Prima lovitură de la primul-ministru. Ciolacu s-a faultat singur în discursul în care anunța cum face rost România de 20 de miliarde de euro – prin proiectul de gaze din Marea Neagră – Neptun Deep. „România trece de la fapte la vorbe”. Sunt vorbele lui Ciolacu… Urmează Faptele Apostolilor.
  • România a primit o amenințare indirectă de la ruși. Guvernatorul din Herson amenință că podul dintre România si Moldova de la Giurgiulești ar trebui aruncat în aer după ce unul din podurile care leagă Crimeea de Herson a fost bombardat de ucraineni.
  • Așa faci bani din piatră seacă. Cea mai nouă delicatesă pe bogăție – pietre prăjite. Momentan la restaurantele chinezesti – românii contraatacă cu „răbdări prăjite” .
  • Omenirea își întoarce privirile către fundul Oceanului Atlantic și apoi către cer. Poate doar rugăciunile mai reușesc să schimbe deznodământul tragic al celor 5 aventurieri care au coborât să vadă rămășițele Titanicului la 4.000 de metri. Oxigenul pe care îl aveau le-a expirat acu’ 6 ore.
  • Și totuși suntem obligați să ne gândim la viață! Bucureștiul a intrat în top 100 orașe unde merită să trăiești. Să poți face bani și să ai și cum să-i cheltui. Viena e prima în topul orașelor cu viață frumoasă. Vrei să îți pregătești vacanțele – uită-te la ȘTIU.
  • Cum recunoști din ce partid e o femeie… după cum arată la față. Ai nevoie de formula magică și de spirit de observație. Eu am tot!

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA