• Kozak şi-a ucis, de asemenea, tatăl, ridicând numărul total al victimelor sale la 17.
  • Atacul de la universitate din 21 decembrie este cel mai grav atac armat din istoria Cehiei.
  • Kozak, în vârstă de 24 de ani, student la masterat, s-a sinucis după ce a fost înconjurat de poliţişti.

Bărbatul înarmat care a ucis 14 persoane la o universitate din Praga a mărturisit în biletul său de adio o dublă crimă anterioară, a anunţat poliţia cehă.

Biletul găsit în locuinţa lui David Kozak conţinea o mărturisire în care acesta spune că a împuşcat mortal un bărbat şi pe fetiţa acestuia într-o pădure din apropierea oraşului, pe 15 decembrie, cu şase zile înainte de atacul de la Universitatea Charles, relatează BBC. Poliţia a declarat că acesta se afla pe o listă de 4.000 de suspecţi pentru uciderea acestora.

Kozak şi-a ucis, de asemenea, tatăl, ridicând numărul total al victimelor sale la 17. Atacul de la universitate din 21 decembrie este cel mai grav atac armat din istoria Cehiei. Kozak, în vârstă de 24 de ani, student la masterat, s-a sinucis după ce a fost înconjurat de poliţişti.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

După cum a relatat pentru prima dată ziarul Denik N, biletul a fost descoperit de poliţie în locuinţa lui Kozak la 21 decembrie – în aceeaşi zi cu atacul. Acesta conţinea o mărturisire că i-a împuşcat mortal pe cei doi în pădurea Klanovice de la periferia estică a capitalei cu o săptămână înainte. Acest lucru a fost confirmat acum de ancheta balistică. Potrivit presei cehe, victimele ar fi un bărbat în vârstă de 32 de ani şi o fetiţă de două luni.

Citește și