• Autoritățile au deschis un dosar penal în cazul incidentului de la „Marius Nasta”
  • Duminică seara a fost raportată o degajare de fum de la unitatea mobilă de ATI aflată în curtea Spitalului „Marius Nasta”
  • Șapte pacienți au fost transferați

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru a stabili cauza care declanșat fumul de la unitatea mobilă de ATI de la Institutul „Marius Nasta” din București.

„Cu privire la situația înregistrată în seara de 21 februarie la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, Secția 18 Poliție efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept, a contextului în care s-a produs evenimentul”, au transmis autoritățile.

Duminică seara a fost raportată o degajare de fum la unitatea mobilă de ATI aflată în curtea Spitalului „Marius Nasta”. Opt autospeciale s-au deplasat la fața locului. În unitatea medicală se aflau șapte persoane care au fost transferate.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că fumul a apărut la unul dintre generatoare. „Este vorba de un generator. Toți pacienții sunt în ordine. Nu este nimic care să ne producă îngrijorare, pacienții acum sunt evacuați. Nu există victime, nu a existat foc, doar mulți pacienți la fața locului.