• Oficialii din Georgia îi roagă pe oameni să se îmbrace înainte de a face o fotografie pentru permisul de conducere.
  • Oamenii din Georgia pot folosi permisele de conducere digitale la punctele de control și își pot face singuri poze de identitate.
  • „Noroc cu tehnologia și cu păstrarea lucrurilor cu clasă!”, a scris pe Facebook Departamentul de Servicii pentru Șoferi.

Oficialitățile din Georgia îi roagă pe oameni să „își pună o cămașă pe ei” înainte de a-și face poze pentru permisul de conducere, scrie Insider. Departamentul de servicii pentru șoferi din Georgia a făcut pe Facebook o postare prin care roagă oamenii să nu uite „să apară complet îmbrăcați pentru cărțile lor de identitate digitale”.

„Atenție, oameni drăguți ai erei digitale! Vă rugăm să vă faceți fotografii cu hainele pe voi atunci când le trimiteți pentru permisul de conducere și actele de identitate digitale”, a scris DDS în postarea sa.

Când o persoană din secțiunea de comentarii a postării a întrebat DDS dacă memento-ul a fost o „glumă” și a întrebat dacă oamenii chiar trimiteau fotografii nud, organizația a răspuns cu un GIF care spune că „este real”. Ei au adoptat un ton la fel de vesel atunci când au răspuns la alte întrebări din comentarii.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Când a fost întrebat de ceea ce nu trebuie să faci atunci când realizezi o fotografie pentru permisul de conducere, DDS a postat un alt GIF cu un schelet de desen animat, gol, care își face un selfie.

Statul le permite șoferilor să își adauge permisul de conducere la Apple Wallets de pe iPhone sau la Apple Watch, cu o poză la alegere, ceea ce face ca trecerea prin punctele de control TSA să fie mai convenabilă, se arată pe site-ul DDS. Cu toate acestea, nu este un înlocuitor pentru permisele de conducere fizice.

Citește și: