• Tribunalul București a stabilit ca averea liderului PNL, Iulian Dumitrescu, regăsită în bunuri și conturi să rămână sub sechestrul DNA în dosarul șpăgii de 16 mil. euro.
  • Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, este urmărit penal de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mită și fals în declarații.
  • Pe 1 februarie, el a fost acuzat de procurori că a primit mită peste 16 milioane de lei de la un om de afaceri care avea un contract cu CJ Prahova.

Tribunalul București a decis ca averea liderului PNL, Iulian Dumitrescu, regăsită în bunuri și conturi să rămână sub sechestrul DNA în dosarul șpăgii de 16 mil. euro. Decizia este definitivă.

Tribunalul Bucureşti a respins marţi contestaţia înaintată de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, la sechestrul impus de DNA asupra averii sale, în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Decizia judecătorilor este definitivă.

Contestaţia a fost respinsă ca nefondată și are de plătit 300 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

Recomandări

A MURIT ROBERTO CAVALLI
CE ÎȚI DĂ DE GOL INFIDELITATEA?
GUVERNUL ADOPTĂ STRATEGIA NAȚIONALĂ DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ
10 IDEI PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT
RUSIA SE INFLITREAZĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN
A ÎNCEPUT ANCHETA LA PANTELIMON

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, este urmărit penal de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mită și fals în declarații. Pe 1 februarie, el a fost acuzat de procurori că a primit mită peste 16 milioane de lei de la un om de afaceri care avea un contract cu CJ Prahova. Seara, Iulian Dumitrescu și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL și de la șefia PNL Prahova printr-un mesaj pe Facebook.

Citește și