• Iulian Dumitrescu și sora sa rămân sub control judiciar.
  • Măsura îi interzice să exercite funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.
  • Inițial, cei doi au contestat în instanță măsura preventivă a DNA.

UPDATE: Cumnatul lui Iulian Dumitrescu rămâne sub control judiciar

Tribunalul de la București a decis că, pe lângă Iulian Dumitrescu și sora sa, sub control judiciar va rămâne și cumnatul politicianului.

Știre inițială

Judecătorii Tribunalului București au decis că liderul PNL, Iulian Dumitrescu, și sora sa, rămân sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, în dosarul în care sunt acuzați de fapte de corupție de către procurorii DNA. Aceștia contestaseră în instanță măsura preventivă a DNA.

Astfel, pe toată perioada controlului judiciar, Iulian Dumitrescu nu are voie să își exercite funcția de Președinte al Consiliului Județean din Prahova, pentru o perioadă de 60 de zile. Iulian Dumitrescu a fost acuzat de luare de mită și fals în declarații, scrie Adevărul.ro.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

„S-a respins ca nefondată plângerea formulată de catre inculpatul D.I. impotriva ordonanței DNA prin care s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpat pe o perioada de 60 de zile”, arată decizia instanței.

În același dosar în care este anchetat Iulian Dumitrescu, mai sunt anchetați atât sora sa cât și cumnatul acestuia. Cei doi dețineau o societate comercială care avea diferite contracte cu Consiliul Județean din Prahova, unde Iulian Dumitrescu deținea funcția de președinte.

Citește și: