Bărbatul care este bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din orașul Tecuci nu a fost reținut. El a fost audiat la sediul Poliției, iar la final a fost lăsat să plece acasă.

Surse apropiate anchetei susțin că bărbatul a fost lăsat în libertate deoarece în acest caz nu sunt foarte multe probe. Se pare că presupusul agresor ar fi recunoscut în fața polițiștilor că a atins fata de 5 ani, dar nu în zona genitală, așa cum susțin victima și mama ei. În plus, în parcul în care s-a produs incidentul nu sunt camere de monitorizare.

Bărbatul a fost căutat de polițiști începând de marți, atunci când a avut loc presupusa agresiune. Miercuri, el a fost găsit și a fost audiat de anchetatori. El este bănuit că a agresat sexual un copil de 5 ani într-un parc din orașul Tecuci.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Incidentul s-a produs marți, la prânz, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Tecuci. Copila se afla la un aparat de înghețată și se pare că individul a urmărit-o. Potrivit acuzațiilor, bărbatul a profitat de neatenția mamei și ar fi atins-o pe fată în zona genitală.

După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a sunat la 112. Polițiștii tecuceni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de agresiune sexuală.