• Piedone este acuzat că l-a angajat pe ginerele său într-o instituție subordonată Primăriei Sectorului 5, respectiv într-o comisie pentru vânzarea spațiilor comerciale.
  • Piedone spune că va da ANI în judecată.
  • Cristian Popescu Piedone a anunțat că va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal, partid pe care îl conduce.

Agenția Națională de Integritate a anunțat miercuri că Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, este implicat într-un conflict de interese. Piedone spune că va da ANI în judecată.

Conform ANI, Piedone este acuzat că l-a angajat pe ginerele său într-o instituție subordonată Primăriei Sectorului 5, respectiv într-o comisie pentru vânzarea spațiilor comerciale. ANI a transmis că în exercitarea atribuțiilor de Primar, Piedone a numit și a semnat dispoziția de angajare a ginerele său în calitate de membru al Comisiei pentru vânzarea spațiilor comerciale, de unde acesta a obținut beneficii materiale în valoare de 109.520 de lei în anii 2021 și 2022.

„Dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunțat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia!

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Dau în judecată ANI pentru manipularea intenției de vot, în condițiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunțat candidatura la funcția de primar al Capitalei”, a scris Piedone pe Facebook.

Anunțul ANI a venit la scurt timp după ce Cristian Popescu Piedone a anunțat că va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal, partid pe care îl conduce.

Citește și