• Cristian Popescu Piedone şi-a reînceput activitatea de primar.
  • „În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetăţeanului”, spune Cristian Popescu Piedone.
  • Ordinul de repunere în funcţie a lui Cristian Popescu Piedone a fost semnat joi de subprefectul Diana Artene.

Cristian Popescu Piedone revine la conducere. Acesta şi-a reînceput activitatea de primar: „În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetăţeanului”, a declarat marți Piedone.

„Nu am stat degeaba zilele acestea, binenţeles că nu m-am abţinut şi am trecut prin sector. Vom ţine foarte mult legătura, uşile noastre sunt deschise pentru toată lumea”, a declarat Critstian Popescu Piedone. El afirmă că în Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică.

„Decât politica cetăţeanului. Noi lucrăm pentru cetăţeni şi pentru români. Iar formaţiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat şi mai în trecut, de răul sau bucuria altului, doar ce am venit şi nu au realizat nimic. Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”, încheie Popescu Piedone.

Recomandări

CINE IA LOCUL LUI DRULĂ?
ZELENSKI CERE RACHETE CU RAZĂ LUNGĂ
MOLDOVA ȘI UCRAINA PORNESC SPRE UE
FOREVER YOUNG
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI ASSANGE?
ÎNCEP FILMĂRILE LA FREAKY FRIDAY

Subprefectul Diana-Anca Artene a semnat joi ordinul de repunere în funcţie a lui Cristian Popescu Piedone. Documentul a fost trimis vineri către Consiliul Local al Sectorului 5, MAI şi Autoritatea Electorală Permanentă. Fostul primar Cristian Popescu Piedone, condamnat în Dosarul Colectiv, a fost pus în libertate „de îndată”, potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Citește și