• Descoperirea șocantă a fost făcută de tatăl fetei în casa familiei lor din Paris – mașina de spălat nu era pornită, dar ușa s-a închis automat, prinzând-o înăuntru.
  • Ancheta este condusă de o unitate specială pentru protecția minorilor.
  • Victima are patru frați – locul unde se aflau aceștia în timpul cinei de familie este deocamdată necunoscut.

O fetiță de trei ani a murit după ce a fost găsită într-o mașină de spălat în casa familiei sale. O anchetă a poliției în cazul acestei descoperiri șocante a fost lansată la Paris. Fetița a fost găsită în interiorul mașinii de spălat în apartamentul familiei sale din Paris noaptea, dar a murit la scurt timp după aceea. Ancheta este condusă de o unitate specială pentru protecția minorilor.

Parchetul nu a oferit mai multe detalii și nici nu a confirmat o informație apărută în cotidianul Le Parisien, potrivit căreia fetița a fost găsită în viață în mașina de spălat de către tatăl ei în timpul cinei, alături de un alt membru al familiei, și a murit la urgențe o oră mai târziu.

Familia a căutat-o în apartament, după ce aceasta nu a apărut la cină. A fost găsită la ora 22.30 și a murit aproximativ o oră mai târziu. Cauza oficială a morții nu a fost încă identificată.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

S-a raportat de către agențiile de știri locale că mașina de spălat nu fusese pornită, dar ușile erau închise – se închid automat. O sursă a declarat pentru Le Parisien: „Cauza morții sale nu este încă cunoscută. Conform primelor elemente, ar putea fi legată de sufocare. Trebuie să rămânem foarte atenți, a dezlănțuit o sursă apropiată anchetei. Nu știm deloc ce s-a întâmplat. Aparent, ea nu purta urme de lovituri – autopsia va dezvălui mult mai multe.”

Ziarul cu sediul la Paris susține, de asemenea, că victima are patru frați – locul unde se aflau aceștia în timpul cinei de familie este deocamdată necunoscut. Nu a fost făcută nicio declarație oficială a poliției.