• Donald Trump este acuzat că a făcut presiuni asupra unui angajat pentru a șterge înregistrările camerelor de supraveghere de la Mar-a-Lago.
  • Donald Trump este acuzat de 3 acuzații în instanță, unul de reținere de informații și două de obstrucționare.
  • Carlos de Oliveira, membru al personalului de la Mar-a-Lago, a fost, de asemenea, pus sub acuzare în acest caz.

Fostul președinte american Donald Trump este acuzat că a făcut presiuni asupra unui angajat pentru a șterge înregistrările camerelor de supraveghere de la Mar-a-Lago, scrie BBC.

Donald Trump este acuzat de 3 acuzații noi în instanță, unul de reținere de informații și două de obstrucționare. O altă persoană, Carlos de Oliveira, membru al personalului de la Mar-a-Lago, a fost, de asemenea, pus sub acuzare în acest caz. Se presupune că Carlos de Oliveira ar fi întrebat ce ar putea fi făcut pentru a șterge înregistrările.

Cum decurge ancheta

Donald Trump a pledat nevinovat alături de consilierul său, Walt Nauta, care a primit, de asemenea, joi, două acuzații suplimentare de obstrucționare. Potrivit noilor documente judiciare, Walt Nauta și Carlos de Oliveira au colaborat pentru a șterge imaginile de pe camerele de supraveghere după ce Departamentul de Justiție a emis o citație prin care cerea înregistrările de supraveghere ale subsolului în care, potrivit acestuia, se aflau documente confidențiale.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3

Actul de acuzare spune că documentul pe care Donald Trump îl deținea conținea posibile planuri de a ataca „Țara A”, pe care CNN și alte posturi de televiziune au identificat-o ca fiind Iranul.

Citește și: