• Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea DNA de a impune fostului ministru măsura controlului judiciar
  • Decizia este definitivă
  • DNA a cerut punerea Elenei Udrea sub control judicar pentru a o împiedica să plece din țară, ca urmare a condamnării ei la 8 ani de închisoare în dosarul campaniei electorale din 2009

Elena Udrea poate pleca din țară, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a respins cererea DNA de a impune fostului ministru măsura controlului judiciar.

Respinge, ca nefondată, contestația formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcția Națională Anticorupție împotriva încheierii din data de 05 martie 2021 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală”, a decis, joi, instanța supremă.

Decizia este definitivă.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Joi, instanța supremă a analizat contestația pe care făcut-o DNA la decizia Curții De Apel prin care i se permite Elenei Udrea să părăsească țara.

Mai exact, procurorii anticorupție au cerut ca Elena Udrea să fie pusă sub control judiciar, pentru a nu putea părăsi țara, după ce, în 2 martie, ea a fost condamnată la 8 ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009.