• Navalnîi respinge zvonurile că ar intenționa să se sinucidă.
  • Navalnîi a postat pe pagina lui de Instagram un videoclip în care afirmă că nu are de gând să se spânzure.
  • Aleksei Navalnîi a cerut luni ruşilor să iasă în stradă pentru a protesta împotriva puterii.

Aleksei Navalnîi, principalul opozant al preşedintelui rus Vladimir Putin, deținut „VIP” într-o închisoare rău-famată din Moscova, precizează că nu are de gând să se sinucidă, transmite Reuters.

„Pentru orice eventualitate: nu am de gând să mă spânzur de fereastra celulei sau să-mi tai venele cu o lingură ascuţită. Merg pe scări cu foarte mare grijă şi zilnic mi se ia tensiunea, astfel că ipoteza unui infarct subit este exclusă. Sunt stabil din punct de vedere emoţional şi psihologic”, a spus opozantul rus în primul său mesaj din închisoare.

Reținut imediat după ce a revenit Rusia, Aleksei Navalnîi susține că Vladimir Putin a fost cel care a ordonat moartea sa. Președintele rus a negat acuzațiile spunând că Navalnîi face parte dintr-o campanie de trucuri murdare susținută de SUA.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Navalnîi este reținut în penitenciarul denumit „Matrosskaya Tishina”, situat în nord-estul Moscovei, unde sunt încarcerați deținuți de rang înalt pe care autoritățile încearcă să-i izoleze de lumea din afara încă din perioada sovietică.