• Gheorghe Moroșan a spus, pe patul de spital, că nu și-a dorit să îi omoare pe cei doi muncitori care se aflau în apartament
  • El ar fi vurt să îl ucidă pe șeful Poliției din Onești și pe familia acestuia
  • În plus, individul a povestit polițistului și că a reușit să își lege victimele grație experienței de grănicer, pe care a pretins că o are

Noi detalii despre dubla crimă din Onești ies la iveală. Gheorghe Moroșan a spus, pe patul de spital, că nu și-a dorit să îi omoare pe cei doi muncitori care se aflau în apartament, ci pe șeful Poliției din Onești și pe familia acestuia, scrie Mediafax.

Conform avocatului Adrian Cuculis, Moroșan suferă de tulburare antisocială.

El a stat de vorbă cu un polițist când se afla pe patul de spital, imediat după ce a comis crima oribilă. Neștiind că este înregistrat, el a povestit că și-ar fi dori să îl ucidă pe șeful Poliției din Onești, dar și famila și copiii acestuia.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Moroșan a povestit și că nu a vrut să îi omoare pe cei doi muncitori, ci a vrut să facă publică situația în care ajunsese cu apartamentul pe care îl pierduse în favoarea Chimcomplex.

În plus, individul a povestit polițistului și că a reușit să își lege victimele grație experienței de grănicer, pe care a pretins că o are.

Redăm o parte din discuția dintre Moroșan și polițistul cu care a vorbit pe patul de spital.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, în luna martie, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă, iar agresorul a ajuns şi el la spital cu multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

În prezent, Moroșan este încarcerat.