O femeie i-a făcut sex oral unui hoț înarmat, pentru a-l distrage până la sosirea poliției

benzinarie-slovacia

benzinarie-slovacia

Un episod mai puțin obișnuit a avut loc, marți seară, în Bratislava, capitala Slovaciei. O femeie i-ar fi făcut sex oral unui hoț înarmat care a pătruns într-o benzinărie, pentru a-l distrage până la sosirea echipajelor de poliție. Și a reușit!

În benzinărie, mai întâi, hoțul a lovit cu pumnul în față unul dintre angajați, un bărbat, iar acesta din urmă a reușit să fugă într-un birou, unde se mai afla un coleg, după care cei doi au ieșit pe ușa din spatele benzinăriei și au chemat poliția, potrivit metro.co.uk.

Întinși pe podea, pe jumătate goi

Apoi, hoțul s-a repezit spre casa de marcat, pentru a lua banii, dar o femeie în vârstă de 36 de ani, care se afla în acel moment în benzinărie, a încercat să-l oprească printr-o metodă neobișnuită.

În momentul în care poliția a descins în benzinărie, oamenii legii au găsit femeia și hoțul întinși pe podea, pe jumătate goi. După o luptă scurtă cu polițiștii, suspectul în vârstă de 24 de ani a fost reținut și condus la secție de poliție.

Anul trecut, în noimebrie, un tâlhar înarmat a fost mușcat de penis de o femeie pe care ar fi încercat să o violeze. Acesta, în vârstă de 23 de ani, s-a prezentat singur la un spital din Ghana, fiind plin de sânge.

Exit mobile version