• Brosnan a fost acuzat de deplasare pe jos într-o zonă termală” și de o încălcare a închiderii”.
  • El nu a pledat încă, iar dosarul instanței cataloghează cele două acuzații ca fiind o infracțiune minoră”.
  • De asemenea, i s-a interzis accesul în parcul național timp de doi ani.

Actorul Pierce Brosnan a fost acuzat de două infracțiuni după ce ar fi făcut o excursie în zone interzise din Parcul Național Yellowstone. Brosnan a fost citat marți de Tribunalul Districtual din SUA pentru că a intrat într-o zonă termală de la Mammoth Terraces, potrivit documentelor judiciare consultate de The U.S. Sun.

Brosnan a fost acuzat de deplasare pe jos într-o zonă termală” și de o încălcare a închiderii” după ce ar fi intrat într-o zonă restricționată a parcului pe 1 noiembrie. Cu câteva săptămâni înainte, Brosnan, în vârstă de 70 de ani, filma Unholy Trinity cu Samuel L. Jackson în zonă.

El nu a pledat încă, iar dosarul instanței cataloghează cele două acuzații ca fiind o infracțiune minoră”. Actorul, care s-a autoproclamat ecologist” pe rețelele de socializare, a fost obligat să se prezinte la tribunalul din Wyoming pe 23 ianuarie 2024. În timp ce mulți vizitatori pot fi tentați să se aventureze în afara traseelor desemnate în Parcul Național Yellowstone, consecințele pot fi grave.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Dacă este găsit vinovat, un vizitator ar putea fi trimis la închisoare pentru o perioadă de până la șase luni și riscă o amendă de până la 5.000 de dolari, potrivit Daily Mail. Se pare că o femeie din Connecticut a fost ținută în închisoare timp de șapte zile și amendată cu 2.000 de dolari pentru că a deviat de la poteca desemnată pentru a merge spre zona termală.

De asemenea, i s-a interzis accesul în parcul național timp de doi ani. Explorarea zonelor închise poate avea, de asemenea, ramificații periculoase. Începând cu anii 1800, cel puțin 20 de persoane au murit în zonele termale din Parcul Național Yellowstone, potrivit NBC News.

Recent, în noiembrie 2022, piciorul unui bărbat mort din Los Angeles a fost găsit plutind într-unul dintre izvoarele termale ale parcului. Întrucât nimeni nu a fost martor la ceea ce s-a întâmplat, oficialii parcului au declarat pentru NBC News că rămâne neclar cum a murit.

Citește și