• Cătălin Predoiu afirma că România a pierdut lupta cu drogurile.
  • „Agenția Națională AntiDrog trebuie total reorganizată”, a declarat Mihaela Popa, profesor de matematică, la Aleph News.
  • Un raport al Centrului European de Monitorizare a Drogurilor prezintă date conform cărora România este țară de tranzit pentru drogul folosit în finanțarea Președintelui sirian Bashar Assad.

În urmă cu două săptămâni, Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu afirma că România a pierdut lupta cu drogurile. Șeful Guvernului l-a contrazis ieri. Marcel Ciolacu afirmă că lupta cu drogurile va fi pierdută doar în momentul în care va fi abandonată.

„Eu spun că adevărul e undeva la mijloc. Nu putem să ignorăm fenomenul, dar nici nu putem spune că am pierdut lupta. Noi, profesorii, semnalăm creșterea violenței în școli de foarte mult timp și acest fenomen nu putea fi lăsat doar pe seama școlii. Vedem ce s-a întâmplat și fenomenul din ultima perioadă, deci în acest moment, cred că a conștientizat toată societatea că trebuie implicată familia și ministerele importante”, a explicat Mihaela Popa, profesor de matematică, la Aleph News.

Un raport al Centrului European de Monitorizare a Drogurilor prezintă date conform cărora România este țară de tranzit pentru drogul folosit în finanțarea Președintelui sirian Bashar Assad.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL

„Agenția Națională AntiDrog trebuie total reorganizată. Așa cum este organizată acum, agenția nu a dat rezultate. Cu un singur reprezentant pe județ sau modul ei de organizare nu este unul modern și, ca fostă membră în echipe internaționale privind traficul de droguri la elevi sau traficul de persoane, aș vrea să spun că în țările europene, aceste agenții nu sunt subordonate ministerului de Interne. Ele conțin în echipă psihologi, medici, reprezentanți ai ministerului de Interne, ele colaborează cu Ministerul de Interne”, a declarat Mihaela Popa, profesor de matematică, la Aleph News.

Citește și